TALA

 

Ska du hålla ett bröllopstal? Vill du kunna läsa en dikt? Ska du hålla ett föredrag? Tycker du det är knepigt att läsa sagor för dina barn eller barnbarn, läsa högt ur en bok?  Ska du på jobbintervju?… Det finns många olika områden/tillfällen där man kan behöva hjälp med att sätta liv i en text, våga tala inför andra människor.

I den här kursen får du handfasta tips och guidning i hur man kan få en text att nå fram på ett bra sätt och hur roligt det kan det kan vara.

 

Vi ses vid två tillfällen. Inför första träffen förbereder du det du vill jobba med. Du får möjlighet att öva dig på att framföra din text inför de andra deltagarna. Alla sitter i samma båt och alla känner sig säkert lite nervösa och har förståelse för varandra. En trygg situation.

 

Kursen består av två tillfällen denna vår.


Datum:  21 april kl 18.00 - 20.00

             28 april kl 18.00 - 20.00

        

Kursledare: Malena Engström

 

Plats: Romfartuna skolas gymnastiksal,

          Romfartuna kyrkväg 10, 72594 Västerås

 

Målgrupp: Unga och vuxna

 

Antal deltagare: max 6 pers

 

Pris: 390 kr/deltagare

 

Sista anmälningsdag: 15 april 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan även boka en privatsession -  beskriv i ett mejl (kontakt@kulturbasen.se) vad du behöver hjälp med så finner vi bästa lösningen för just dig. Plats och tid enligt överenskommelse 

Samma sak gäller om du ska söka scenskola eller annan skådespelarutbildning och behöver hjälp med dina ansökningsscener.

 

Malena Engström är skådespelare och har dessutom stor erfarenhet av undervisning på Malmö Teaterhögskola och Mälardalens Högskola. Jurymedlem under antagningsproverna till Malmö Teaterhögskola ett flertal gånger.

KULTURBASEN Tala